We laten zien dat JOP er is voor Jongeren

Lees meer >>

Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.


Zip Your Lip 2018

Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni organiseert het JOP Jongerenplatform de actie Zip Your Lip in Het Brandpunt. De deelnemers zullen 24 uur niet eten om zo geld op te halen voor ondervoedingsprojecten in o.a. Angola, Lesotho en Zimbabwe. Doe jij ook mee?

De jongeren en de leiding eten van 19.00 uur tot 19.00 uur helemaal niets. Ze halen geld op door op zoek te gaan naar sponsoren, auto’s te wassen en een café te runnen.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Kom ook in actie tegen honger en doe mee met Zip Your Lip! Geef je op via e-mail en je ontvangt alle informatie die je nodig hebt.
Of meld je direct aan op de website van Zip your lip.

Voor alle anderen:
1. Het (eet)café is op 2 juni geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. Op de menukaart staan koffie/thee/fris en zelfgemaakte taart. Ook kun je terecht voor een lunch. We serveren tosti’s en soep.
2. Van 11.00 uur tot 15.00 uur is ook onze wasstraat geopend waar je voor € 10,- je auto kunt laten wassen.
3. Je kunt langskomen om de jongeren te steunen en/of geld te doneren.
Let op: je kunt bij ons niet pinnen ;-)
4. Kun je niet komen, maar wil je wel doneren? Ga dan naar www.zipyourlip.nl.

 

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl