We laten zien dat JOP er is voor Jongeren

Lees meer >>

Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.


JOP Kids-kamp

Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Ga dan dit jaar mee met het JOP Kids kamp van 29 juni t/m 1 juli! Het thema is 1001 nacht. Het wordt een weekend vol mysterie, spelletjes en gezelligheid.

De kamplocatie van vorig jaar is goed bevallen, daarom gaan we dit jaar weer naar De Wildwal in Lunteren. De Wildwal is van alle gemakken voorzien en heeft een grote speelweide en ligt op loopafstand van de bossen. Een ideale locatie voor diverse activiteiten.

Tijdens het weekend is er ook tijd om zelf te spelen, te kleuren of te knutselen met andere kinderen of de leiding. Ben je benieuwd hoe de kampen er de afgelopen jaren uitzagen, bekijk dan de JOP Hoofddorp kampvideo.

In het informatieboekje staat uitgebreider omschreven hoe het kampweekend eruit ziet.

Heb jij zin om mee te gaan? Het inschrijfgeld per kind voor het kampweekend bedraagt: € 45,-.
Wil je liever nog wat meer weten? Voor aanmelden en meer informatie kun je een mailtje sturen.

De leiding is in handen van: Ilse de Valk (06-27045416), Linda de Ru (06-44346866), Ingrid Mulder (06-30652366), Hilbert Moll (06-27114404) en Stephanie Moll. Bij hen kun je ook meer informatie vragen.

Het JOP Hoofddorp Kids Kamp wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers die actief is in het jeugdwerk van JOP Hoofddorp. Zij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van kampweekenden voor de jeugd en zijn vaak zelf ook als kind mee op kamp geweest. Ze snappen dat een kampweekend spannend kan zijn voor kind en ouders. Ze zijn dus wat gewend en geen vraag is te gek.

 

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl