")
'De Ark staat midden in de wereld'

Lees meer >>

Wereldwinkel De Ark

Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten die tegen een tegen een 'eerlijke' prijs te koop zijn in Wereldwinkel De Ark.


Kunstexpo in De Ark

In De Ark hangen tot 23 september schilderijen van Hilde Kruijtzer en Hertsel Sharon. Zij zijn beiden cursisten van Pier K, hebben jarenlange schilderervaring en benaderen het schilderen op een geheel eigen en andere manier.

Hilde Kruijtzer
Schilderijen van Hilde worden gekenmerkt door marmerachtige patronen en kleuren. In de meeste van haar werken zie je haar liefde voor de natuur. Zij werkt veel met warme tinten met een vleugje goud. De meeste schilderijen hebben een mystieke uitstraling. De schilderijen ontstaan zuiver vanuit haar gevoel. Kleuren worden zowel op het palet als op het doek gemengd. Hilde heeft jarenlang les gehad op de Volksuniversiteit in Haarlem en vanaf 2014 bij Pier K in Hoofddorp.                                           

Hertsel Sharon
De schilderstijl van Hertsel Sharon wordt beïnvloed door schilders als Isaac Israëls en Max Liebermann. Hij maakt graag gebruik van warme kleuren die elkaar op natuurlijke wijze complementeren en contrasteren. Hij leerde schilderen op de Bezalel academy of arts and design in Israel. Sinds 2014 volgt hij lessen bij Pier K in Hoofddorp.

Opening expositie
De expositie is gedurende de maanden augustus en september elke dinsdag te bezichtigen van 13.30-16.00 uur, evenals zondags na de kerkdienst, tussen 11.30 en 12.15 uur. Bezoek op afspraak is ook mogelijk: maak een afspraak via e-mail.

Afsluiting
Op zondag 23 september van 15.30-17.00 uur zal de sluiting van de expositie plaats vinden.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl