")
'De Ark staat midden in de wereld'

Lees meer >>

De natuur in grafisch werk

In De Ark is de tentoonstelling ‘Natuur in grafiek’ te zien. De expositie omvat een selectie fraaie etsen, zeefdrukken en linosnedes van bloemen, bladeren en mensen in de natuur.


Thema
‘Natuur’ komt in heel brede betekenis aan bod. Er zijn onder andere mooie plekjes in Haarlemmermeer te zien, bloemen en bladeren en mensen in de natuur. Door de variatie in technieken is er veel variatie: zwart-wit en in kleur, de strakke lijn van de ets en de speciale kleureffecten van de zeefdruk.

Deelnemers
De stukken zijn afkomstig van een groep cursisten van Pier K. Zij volgen al jarenlang de cursus Grafiek onder de inspirerende leiding van Ada de Koning. De deelnemers aan deze tentoonstelling zijn: Kathryn Brouwer, Karen Blom, Jeroen Doesburg, Ellen de Graaff, Ineke van Haastrecht, Harry de Jong, Cor Leen, Hanna Mulder, Yvonne van der Peijl, Beatrice Petit, Hilde van der Velden, Jetske Visser en Corine de Zeeuw.

Openingstijden
Vanaf 10 juni tot 2 augustus is de expositie elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur en zondagmorgen rond 10 uur en rond 12.00 uur (voor en na de kerkdienst van 10.30 uur) te bezichtigen. Ook bezoek op afspraak is mogelijk, al dan niet met rondleiding; informatie daarover via mail..

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl