")
We laten zien dat de kerk er is voor mensen!

Lees meer >>

Koffiecorner

Bezoek de koffiecorner op vrijdagmiddag in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u er terecht voor een kopje koffie of thee, een gesprek of zomaar om even uit te rusten van het winkelen.

 


Life Explored

Life Explored is een bijbelstudiecursus die mensen helpt inhoud te geven aan hun geloof. Alles draait om de vraag: waar vinden we blijvend geluk? Wat houdt de goedheid van God in voor de praktijk van ons dagelijks leven?

Voor wie
De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het geloof, jong en oud. Van de cursusdeelnemers wordt niet verwacht dat ze bidden, zingen of hardop iets voorlezen. Dat mag natuurlijk wel. Maar als je daar de voorkeur aan geeft: je kunt in de cursusgroep komen en alleen maar luisteren.

De cursus is het vervolg op Christianity Explored, die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. Maar daaraan deelgenomen hebben is geen vereiste!

Tijd en locatie
De cursus wordt gegeven in de Marktpleinkerk, op maandagavond van 17 september t/m 29 oktober.
Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd om 19.00 uur. Wanneer dit te vroeg voor u is, dan kunt u ook aanschuiven bij de koffie om 19.45 uur. Rond 21.15 uur wordt de avond afgesloten.

Meer informatie en aanmelden?
Neem voor aanvullende informatie en aanmelding contact op met:
- Christien Nierop, tel. 023 565 33 57, of mail
- Marja van der Vlugt, tel. 023 561 24 50, of mail

Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar, dus geef je snel op. Want vol is vol!

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl