We laten zien dat de kerk er is voor mensen!

Lees meer >>

Koffiecorner

Bezoek de koffiecorner op vrijdagmiddag in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk . Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u er terecht voor een kopje koffie of thee, een gesprek of zomaar om even uit te rusten van het winkelen.

 


Voedsel voor de Voedselbank

Op zondag 18 maart organiseert de diaconie van de Marktpleinkerk een voedselinzameling voor de Voedselbank. Deze actie wordt gehouden als onderdeel van de Biddag voor Gewas en Arbeid die op 14 maart plaatsvindt.

De diaconie vraagt met name om droge etenswaren zoals koffie, thee, rijst, macaroni en blikken. Deze boodschappen kunnen worden ingeleverd voor de ochtenddienst van zondag 18 maart in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk. Ook is het mogelijk om een gift te geven in de collectebus.

Op de Biddag voor Gewas en Arbeid wordt er gebeden voor een goede oogst en voor alle werkzaamheden die hiervoor nodig zijn. Deze dag stamt nog uit de tijd dat de agrarische sector een belangrijk onderdeel vormde van de Nederlandse maatschappij. Tegenwoordig ligt de nadruk in het gebed meer op het leven in de eigen gemeente en de wereld in het algemeen. De viering van de Biddag vindt dit jaar plaats op woensdag 14 maart om 19.30 uur in de Marktpleinkerk.

 © 2007 - 2018 pghoofddorp.nl