Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

JOPneXt

JOPneXt is hét nieuwe concept voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Samen praten over je geloof en over onze wereld, samen stil zijn, er voor elkaar zijn, samen bewegen en samen lol maken! En dit gewoon tijdens de ‘gewone’ kerkdiensten in hetzelfde kerkgebouw. Hoe makkelijk is dat? Kom het ervaren.


Geloven in 2025, een volgende stap

Hoe ziet de Protestantse Gemeente Hoofddorp (PGH) er in 2025 uit? Wat wil de PGH overdragen aan een volgende generatie? Over deze vragen is het rapport 'Geloven in 2025' verschenen.

Een aantal jaar geleden was het jaar 2025 een stip op de horizon. Een jaartal om de gedachten te prikkelen over hoe geloven er in de toekomst van de Protestantse Gemeente Hoofddorp (PGH) uit kan zien. Nu is het nog maar zes keer startzondag, zeven keer Kerst, zes keer Pasen. Het wordt tijd om tussentijdse beslissingen te nemen.

De commissie Geloven in 2025 heeft met heel veel mensen gesproken, er zijn enquetes gehouden,  roadshows georganiseerd om iedereen de gelegenheid te geven mee te praten, het concept-rapport is in de wijkkerkenraden besproken.

Op twee informatiebijeenkomsten werd de eindrapportage gepresenteerd en was er de mogelijkheid om te reageren.

Het rapport kunt u lezen via deze link en te downloaden als pdf.

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl