Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

Vacature Predikant Marktpleinkerk

De Protestantse Gemeente Hoofddorp zoekt een predikant m/v (1 fte) voor wijkgemeente Marktpleinkerk.


Vacatures

'Een zinvolle tijdsbesteding, iets doen voor een ander, onder de mensen zijn'. Wat je reden ook is om vrijwilligerswerk te doen, er is bij de Protestantse Gemeente altijd wel passend werk te vinden voor kleine klussers tot grote denkers.
 

Coördinator dreumesdienst
Taak: het voorbereiden van de dreumesdienst, het uitnodigen van de ouders via e-mail en het helpen op de dag van de dienst zelf.
Meer informatie: Jelmer Anker, mail

Bestuurslid JOP Hoofddorp
JOP zoekt een enthousiaste vrijwilliger die wil meehelpen bij het jeugdwerk. Omdat onderling van functie geruild kan worden, mag het een voorzitter, een penningmeester of een secretaris zijn.
Meer informatie: Jelmer Anker, mail

Centrale Ledenadministrateur
Taak: De registratie van kerkleden. Bijvoorbeeld bij de inschrijving van nieuwe leden, dopelingen en bij verhuizingen.
Meer informatie: Pia Jonkman, 023 565 27 58 of mail

Koken in Detentiecentrum Schiphol
Taak: met de 25-30 ingesloten vreemdelingen die wachten op de uitslag van hun asielaanvraag of uitzetting, een maaltijd bereiden op vrijdagavond om de week van 18.30-21.30 uur. Je werkt in een team van 5-10 mensen, per keer geef je aan of je beschikbaar bent.
Meer informatie: Rien Wattel, 06 16040860 of mail

Redactielid Weerklank
Er zijn veel taken binnen de redactie die op invulling wachten:
-    Ben je een kei in de Nederlandse taal en haal je iedere dubbele spatie en taal- of spelfout uit een tekst? Correctoren kunnen we goed gebruiken.
-    Maak je graag goede foto’s die een verhaal vertellen? Meld je dan aan.
-    Of schrijf je graag en wil je meedoen met het verzamelen en redigeren van teksten en meedenken over thema’s? Voor iedere editie of gewoon op afroep kunnen we vrijwilligers gebruiken.
Interesse? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met Rien Wattel of Marianne Bokhorst, mail, tel. 06 814 66 889 (Marianne).

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl