Kerk voor Hoofddorp
 
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

Jazzdienst

Twaalf koperblazers van de Big Band Haarlemmermeer, de zangeres Myrthe Buijs en de mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo doen mee aan de Jazzdienst op zondag 3 juni in De Meerse.


Cursus: Mensen van de Weg

Iedereen is op zoek. Hoe ga ik om met stress? Met wie verbind ik me? Hoe wordt mijn omgeving mooier? Iedereen gaat hier op z’n eigen manier mee om. Veel mensen vinden inspiratie in de weg die Jezus ging. In Mensen van de weg onderzoek je in tien avonden hoe hij het leven doorliep en welke keuzes hij maakte.

Wat dreef Jezus? Hoe maakte hij verschil? 'Mensen van de weg' is niet discussiëren over ideeën: niemand weet het beter of slechter. Je onderzoekt met een groepje andere 20+'ers een belangrijke levensweg en vraagt je af of je daar wat mee kunt. Ben je benieuwd naar hoe Jezus heeft geleefd en of dat ook jou kan inspireren? Dan is Mensen van de weg iets voor jou.

Gerdien Neels start in mei met deze prikkelende cursus van Lazarus. Misschien ken je wel mensen met wie je deze cursus zou willen volgen? Concrete data volgen later. Met 6-7 aanmeldingen gaat het door.

Doelgroep: ± 20 jaar

Graag aanmelden via mail.


© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl