Kerk voor Hoofddorp
 
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

Sobere maaltijden in de veertigdagentijd

Verspreid over Hoofddorp vinden op alle woensdagavonden in de veertigdagentijd sobere maaltijden plaats. Zo'n maaltijd bestaat uit soep en brood en draait altijd om een maatschappelijk thema.


Vertelconcert De Weg

Ze was nog een verlegen tiener toen ze Oezbekistan ontvluchtte. Nu is Ekaterina Levental (1977) een succesvol zangeres en theaterperformer. Over haar vlucht maakte ze de prachtige, persoonlijke voorstelling ‘De Weg’, die te zien is op vrijdag 13 april in Het Oude Raadhuis.
 

Haar verre joodse afkomst zorgde voor afwijzing en verlies. Veerkracht en hoop leidden haar met haar familie na veel omwegen uiteindelijk naar Amsterdam, waar op Bureau Warmoesstraat een politieagent aan haar vraagt: ‘Heb je honger?’ Die menselijkheid maakt haar weer mens.

Het Platform Vluchtelingen Haarlemmermeer nodigt iedereen graag uit voor dit vertelconcert op vrijdag 13 april om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis, Hoofdweg 675 in Hoofddorp.

Kaarten bestellen kan op www.demeerse.nl. Typ dan de promotiecode MOED in en je krijgt vijf euro korting en betaalt dertien euro.

Na de voorstelling, rond kwart voor tien, is er een nagesprek met Ekaterina in de zaal naast de foyer. De avond is rond 22.45 uur afgelopen.

Meer informatie: Rien Wattel, mail.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl