Kerk voor Hoofddorp
 
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

Roadshow Geloven in 2025

Wat voor kerk zijn wij in 2025? Kom meepraten over de toekomst van de Protestantse Gemeente tijdens de Roadshow op drie avonden in januari!


Gedichten op Facebook

De Poëzieweek start op donderdag 25 januari met een poëzieproject: Haarlemmermeerders en mensen uit de wijde omgeving worden uitgenodigd op Facebook een eigen gedicht te posten of een favoriet gedicht te vermelden. De week wordt afgesloten met een gedichtenavond in Boekwinkel Het Kruispunt.

De startdag van de Poëzieweek is het begin van dit Hoofddorps poëzieproject. Iedereen wordt uitgenodigd op Facebook een gedicht te maken en te posten of een favoriet gedicht te vermelden. Dat kan op de Facebookpagina ‘De wereld is een schouwtoneel – Poëzieweek Hoofddorp’, die speciaal daarvoor gemaakt is. Dat is ook het thema van dit project, ‘De wereld is een schouwtoneel’, een variatie op het landelijke thema ‘Theater’.

Op de laatste avond van de Poëzieweek, woensdag 31 januari, is er een gedichtenavond in Boekwinkel Het Kruispunt. Daar worden de gedichten voorgelezen en besproken – met nog een stapeltje bestaande gedichten. De deelnemers kunnen daar zelf hun gedicht voorlezen, maar ook iedereen die van poëzie houdt, als lezer of schrijver van gedichten, is van harte welkom! Mensen kunnen ook een gedicht meenemen en voorlezen.

De Poëzieweek wordt elk jaar eind januari gehouden in Nederland en België en wil gedichten lezen en maken een week lang in het zonnetje zetten. Op honderden plekken in Nederland en België doen scholen, boekwinkels en bibliotheken mee.

De gedichtenavond op woensdag 31 januari vindt plaats in Boekwinkel Het Kruispunt, rechts naast de RK-kerk, Kruisweg 1067a, Hoofddorp. De avond wordt geleid door Rien Wattel, die al vaker  gedichtenavonden organiseerde en begeleidde.

De avond in Het Kruispunt is van 20.00 tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk. Opgeven is handig: mail.

Meer informatie bij Rien Wattel, mail.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl