JOP SooS

JOP SooS

Iedere twee weken op zondagmiddag is er voor jongeren tussen de 12 en de 18 jaar gelegenheid om tijdens de Soos gezellig met z'n allen samen te komen.


Lees meer


 

Iedere twee weken op zondagmiddag is er voor jongeren tussen de 12 en de 18 jaar gelegenheid om tijdens de Soos gezellig met z'n allen samen te komen.

 

 

JOP SooS

 Met een enthousiaste groep leiding proberen we iedere Soos-middag zo leuk mogelijk te maken.

Kom jij ook eens langs?

Het Brandpunt, aan de Hoofdweg 770,  is op Soos-middagen vanaf 16.00 uur open, maar later binnenlopen is natuurlijk ook geen probleem. De gemiddelde Soos loopt rond 20.00 uur op zijn einde, maar net als met het binnenlopen, kun je ook gewoon eerder weg.

Eten & Spelletjes!

Tijdens de Soos kunnen er spelletjes worden gespeeld, er is een kast vol en er staan een pool en voetbaltafel in de JOP kamer. Ook is er een tafeltennistafel die opgezet kan worden in de grote zaal. Er wordt muziek geluisterd en er wordt een gezamenlijke activiteit geregeld door de leiding. Er hebben al verschillende dingen op het programma gestaan: spelletjes als omgekeerd verstoppertje of flessenvoetbal, maar ook reuze-pictionary en het maken van vriendschapsarmbandjes. De leiding verzorgt een heerlijke maaltijd voor de jongeren. Je kunt voor maar €2,- mee-eten.

Contact

E-mail:                  soos@jophoofddorp.nl

Facebook:          Jop Soos

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl