Jeugdkapel

Jeugdkapel

JOP Jeugdkapel organiseert op zondagochtend vieringen voor jongeren. Net als in de ‘gewone’ kerk lezen we uit de Bijbel en zingen we liederen. De tekst en het thema worden besproken en we gaan er samen mee aan de slag.

JOP Jeugdkapel wordt geleid door een vaste groep vrijwilligers, bestaande uit oudere jongeren of jongere ouderen.


Lees meer


 

JOP Jeugdkapel organiseert op zondagochtend vieringen voor jongeren. Net als in de ‘gewone’ kerk lezen we uit de Bijbel en zingen we liederen. De tekst en het thema worden besproken en we gaan er samen mee aan de slag.

JOP Jeugdkapel wordt geleid door een vaste groep vrijwilligers, bestaande uit oudere jongeren of jongere ouderen.

 

 

Jeugdkapel

Naast de vieringen organiseert JOP Jeugdkapel ook allerlei andere leuke activiteiten. Voor de vroege vogels en de nachtbrakers is er met Hemelvaart bijvoorbeeld Dauwtrappen; dan trekken we er midden in de nacht samen op uit voor een spannend nachtspel. Als de zon opkomt ontbijten we en gaan we gezamenlijk naar de kerk. Daarna mag je weer naar bed.

Ook is er ieder jaar een Jeugdkapel-kamp, met een dropping, een bonte avond, een jeugdkapel-dienst, korte nachten en veel gezelligheid.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Jeugdkapel? De vieringen zijn om de week op zondagochtend. Je bent van harte welkom!

We beginnen om 10 uur en rond 11 uur sluiten we af.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl