JOP Kids

 

Vind jij het leuk om te knutselen en creatief bezig te zijn in een leuke groep en ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan eens kijken bij JOP Kids

 

 

JOP Kids

Op vrijdagavond van 19.00-20.00 uur komen op drie locaties in Hoofddorp groepen kinderen bij elkaar om te knutselen. De knutselactiviteiten worden door de leiding bedacht en voorbereid. Verven, kleien, timmeren, knippen en plakken, je maakt bij ons de mooiste dingen. Alle knutselspullen zijn aanwezig en wat je hebt gemaakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Een paar keer per jaar wordt er een gezamenlijke activiteit met alle kinderen van jeugdclubs georganiseerd, zoals een filmavond, vossenjacht of kerstfeest. De leiding vindt het altijd leuk als er weer nieuwe kinderen bij komen, dus kijk snel welke jeugdclub het dichtst bij jou in de buurt zit.
De contributie bedraagt € 45,- per seizoen per persoon.

De Ark, Muiderbos 36 (start op vrijdag 6 oktober 2017)                                
Brandpunt, Hoofdweg 770 (start op vrijdag 15 september 2017)
De Lichtkring, Lunenburgdreef 70 (start vrijdag 6 oktober 2017)

Neem voor meer informatie contact op met Hilbert Moll op 023 563 66 68 of stuur een e-mail

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl