Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.


Lees meer


Lees meer >>

Dreumesdienst over Jona

In de dreumesdienst van zondag 27 mei staat Jona centraal. De peuters en kleuters mogen een koffer vullen met wat zij graag willen meenemen op reis. Een fijne knuffel bijvoorbeeld of iets van speelgoed? De dreumesdienst begint om 11.15 uur in de Marktpleinkerk.

 

Lees meer >>

Zip Your Lip 2018

Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni organiseert het JOP Jongerenplatform de actie Zip Your Lip in Het Brandpunt. De deelnemers zullen 24 uur niet eten om zo geld op te halen voor ondervoedingsprojecten in o.a. Angola, Lesotho en Zimbabwe. Doe jij ook mee?

Lees meer >>

Jongerenkamp in Vierhouten

Van vrijdagavond 13 juli tot en met zondagmiddag 15 juli 2018 is het jaarlijkse Jeugdkapelkamp in Vierhouten. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Ga dan mee!

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl