Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.


Lees meer


Lees meer >>

Leuke en spannende Paaschallenge

Traditiegetrouw was er op de avond voor Pasen een activiteit voor jongeren. Geen paaswakemusical dit jaar, of een challenge die de hele nacht duurde, maar een leuke avond waarop de jongeren flink aan het werk werden gezet. Met negen jongeren deden we in het Brandpunt mee met de Paaschallenge van Jop.

 

Lees meer >>

Jongerenwerker: meer de praktijk in

JOP Hoofddorp gaat op zoek naar een nieuwe jongerenwerker, die een wat ander takenpakket krijgt dan voorheen: Minder beleidsmatig en vergaderingen, maar (nog) meer met kinderen, jongeren en vrijwilligers aan de slag..

Lees meer >>

Er was eens...

...een groot probleem in sprookjesland. Wie had de sprookjes door elkaar geklutst? Kom je helpen om het probleem op te lossen tijdens het kidskamp van 28 t/m 30 juni? Meld je dan aan!
 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl