Lees meer >>

De natuur in grafisch werk

In De Ark is de tentoonstelling ‘Natuur in grafiek’ te zien. De expositie omvat een selectie fraaie etsen, zeefdrukken en linosnedes van bloemen, bladeren en mensen in de natuur.


Lees meer >>

Running dinner

Op zaterdag 7 juli is het tijd voor de zomereditie van het running dinner. Voor wie het principe niet kent: je eet op drie verschillende adressen drie gangen en ontmoet zo tenminste twaalf andere mensen.

Lees meer >>

Fietstocht Groene kerk

De GroeneKerkenactie van Tear en Kerk in Actie houdt op zaterdag 23 juni een GroeneKerkenroute. De fietsroute van 36 kilometer voert langs vijf kerken, waaronder De Ark, en een moskee die actief zijn op het gebied van duurzaamheid.

Lees meer >>

Bezoek aan de Wallen

De wallen in Amsterdam zijn voor veel mensen de plek waar alles gebeurt wat God heeft verboden. Toch is het ook de plek waar de kerk present wil zijn. Op donderdag 28 juni bezoeken we Oudezijds 100, een christelijke woon- en werkgemeenschap op de wallen.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl