Lees meer >>

Schilderijen en gedichten gevraagd

‘Recht door zee’ staat de laatste week van januari centraal in de kerken. Vanouds is het dan Gebedsweek voor de eenheid. In De Ark kunnen amateur-kunstenaars dan meedoen aan een expositie en aan een gedichten- en bewegingsavond.


Lees meer >>

Running dinner

Running dinner: een maaltijd die je op drie verschillende adressen nuttigt. Heel gezellig én lekker. Op 3 februari is er weer eentje die start vanaf De Ark om 17.30 uur. Geef je snel op!

Lees meer >>

Koken met De Ark

Het Ark-kookboek is uit met 50 overheerlijke recepten, allemaal be- en geproefd door mede-Arkers. Neem een kijkje in de keuken bij elkaar! Een absolute must have en voor slechts 13 euro te koop in De Ark.

Lees meer >>

Wandelen bij Castricum

De wandelgroep voor Uganda wandelt eind deze maand in de omgeving van Castricum. Dat betekent ong. 20 km lekker uitwaaien in de duinen en langs het strand. Wie mee wil is welkom op zaterdag 27 januari!

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl