Lees meer >>

Wereldwinkel De Ark

Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten die tegen een tegen een 'eerlijke' prijs te koop zijn in Wereldwinkel De Ark.


Lees meer >>

Wandelen bij IJsselstein

De maandelijkse wandeling voor Uganda loopt op 25 augustus over het Eendenkooipad bij IJsselstein en Montfort. Dit is een klompenpad, dus dat betekent weer lekker klossen door de weilanden en klimmen en klauteren over hekjes. Meelopen? Meld je dan voor 23 augustus aan.

Lees meer >>

Kunstexpo in De Ark

In De Ark hangen tot 23 september schilderijen van Hilde Kruijtzer en Hertsel Sharon. Zij zijn beiden cursisten van Pier K, hebben jarenlange schilderervaring en benaderen het schilderen op een geheel eigen en andere manier.

Lees meer >>

Volg De Ark ook op Facebook

Voor actuele informatie, foto's en aanmelding voor evenementen: ga naar de Facebookpagina van De Ark.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl