Activiteiten Marktpleinkerk

50+ groep

De 50-plussers komen op de tweede zondag van de maand vanaf 14.30 uur bij elkaar in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk voor de ontmoetingsmiddag.


Lees meer


De Missionaire Werkgroep van de Marktpleinkerk organiseert de cursus "Christianity Explored: het geloof in zeven stappen".

De start is dit jaar op 20 september.

 

 

Christianity Explored

Inhoud

In deze cursus leer je meer over het leven van Jezus en het christelijk geloof. Wie is Jezus? Waarom kwam Hij naar de aarde? Wat is geloof? Hoe kan je laten zien dat je Jezus kent? We gaan op zoek naar antwoorden in het Bijbelboek Marcus. Een werkboek en een dvd horen bij het cursusmateriaal.

Meer weten?

De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het geloof, jong en oud. Van de cursusdeelnemers wordt niet verwacht dat ze bidden, zingen of hardop iets voorlezen. Dat mag natuurlijk wel. Maar als je daar de voorkeur aan geeft: je kunt in de cursusgroep komen en alleen maar luisteren.

Tijd en locatie

De cursus wordt gegeven in de Marktpleinkerk en start op 20 september en vervolgens op 27 september, 4, 11, 18, 25 oktober en 8 november.
Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd om 19.00 uur. Wanneer dit te vroeg voor u is, dan kunt u ook aanschuiven bij de koffie om 19.45 uur. Rond 21.15 uur sluiten we de avond af.

Meedoen?

Meld je aan bij Christien Nierop, tel. 023 5653357, via e-mail of Marja van der Vlugt, tel. 023 5612450, via e-mail . Ook voor aanvullende informatie kan je bij hen terrecht.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl