Kerk voor Hoofddorp
 

javascript slider
'Ik voel mij thuis in de Kerk'

Kom op Koningsdag naar de Marktpleinkerk

Op Koningsdag is er bij de Marktpleinkerk van 09.00-15.00 uur enorm veel te doen voor jong en oud.

Met om 14.00 uur een spetterend optreden van muziekvereniging Excelsior.

 

Lees meer


Lees meer >>

JOP Kids-kamp

Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Ga dan dit jaar mee met het JOP Kids kamp van 29 juni t/m 1 juli! Het thema is 1001 nacht. Het wordt een weekend vol mysterie, spelletjes en gezelligheid.

Lees meer >>

Expositie Muzen uit de Willem

Acht muzen uit de Stadionbuurt in Amsterdam exposeren in april en mei in De Ark.

Lees meer >>

Jongerenkamp in Vierhouten

Van vrijdagavond 13 juli tot en met zondagmiddag 15 juli 2018 is het jaarlijkse Jeugdkapelkamp in Vierhouten. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Ga dan mee!

Lees meer >>

Mee naar Taizé?

Sinds 2004 gaat er elk jaar een jongerenreis vanuit Hoofddorp naar Taizé. Dit jaar is dat van 22 t/m 29 juli 2018. Ben je tussen de 16 en 35 jaar en heb je zin om mee te gaan? Je kan je vanaf nu aanmelden!

Lees meer >>

Doe mee: Armoedebestrijding

De diaconieën van alle kerkplekken hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een Noodfonds te starten om aan de stijgende vraag aan ondersteuning te kunnen voldoen.

Lees meer >>

Cursus: Mensen van de Weg

Iedereen is op zoek. Hoe ga ik om met stress? Met wie verbind ik me? Hoe wordt mijn omgeving mooier? Iedereen gaat hier op z’n eigen manier mee om. Veel mensen vinden inspiratie in de weg die Jezus ging. In Mensen van de weg onderzoek je in tien avonden hoe hij het leven doorliep en welke keuzes hij maakte.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl