Kerk voor Hoofddorp
 

javascript slider
'Ik voel mij thuis in de Kerk'

Zingen in de Marktpleinkerk

Op zondagavond 19 november is er om 19.00 uur  een dienst in de serie Zingen in de Marktpleinkerk. Dit keer met medewerking van ANTHEM uit Amstelveen.

Hartelijk welkom!

Lees meer


Lees meer >>

Taizéviering in De Ark

Op zondag 26 november om 19.00 uur is er een Taizéviering in De Ark. Deze viering is geïnspireerd op de wijze van vieren in het Franse Taizé, waar al ruim 70 jaar een protestantse communiteit is en waarheen elk jaar veel jongeren vanuit de hele wereld komen.

Lees meer >>

Bijbelquiz 2017

Het is ieder jaar weer een bijzondere belevenis met enthousiaste deelnemers van verschillende kerken en kerkplekken in Hoofddorp: de Bijbelquiz. Een keer meedoen? Individueel of met een team? Meld u dan aan.

Lees meer >>

Bijbelverhalen in de kunst

Met elkaar een vrij letterlijke vertaling van een bijbeltekst bespreken om zo te ontdekken wat de tekst jou te zeggen heeft. Dat is de bedoeling van de avonden rond 'Bijbelverhalen en hun doorwerking in de kunst'. De laatste in deze serie van drie is op woensdag 6 december om 20.00 uur in De Ark.

Lees meer >>

Kom borrelen!

Moe van werk?
Zin in bier en diepgang?

Kom borrelen!
Iedere laatste vrijdag van de maand in de Jopenkerk.
 

Lees meer >>

Schilderijen en gedichten gevraagd

‘Recht door zee’ staat de laatste week van januari centraal in de kerken. Vanouds is het dan Gebedsweek voor de eenheid. In De Ark kunnen amateur-kunstenaars dan meedoen aan een expositie en aan een gedichten- en bewegingsavond.

Lees meer >>

Kloosterweekend 2017

Een inspirerend en rustgevend weekend in een klooster. Wie wil dat nu niet? Van vrijdag 8 t/m zondag 10 december zijn 'oudere' jongeren van 16+ te gast in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. Wil je mee? Meld je dan snel aan.

© 2007 - 2017 pghoofddorp.nl