KERKINACTIE
Kerk in Actie in de wereld

Kerk in Actie in de Wereld

Kerk in Actie in de Wereld is een commissie van de centrale diaconie van de Protestantse Gemeente Hoofddorp voor zending, werelddiaconaat en ontwikkelingssamenwerking (ZWO). Alle kerkplekken zijn in de commissie vertegenwoordigd. Kerk in Actie in de Wereld is verantwoordelijk voor het geld dat ten bate van Kerk in Actie en overige doelen in het buitenland bijeengebracht ...


Lees meer


Heb je dringend een talent nodig? Of heb je een talent waar je iemand een plezier mee kunt doen? Laat het weten aan Centen voor Talenten, een actie van Kerk in Actie Hoofddorp. De opbrengst is bestemd voor Kinderen in de Knel.

 

 

Aanbod en vraag talenten

Hoe werkt het?
Waar zijn wij goed in? Waar ben jij goed in? En wil jij hiermee iemand een plezier doen?
Of …. heb jij iemand nodig die jou ondersteunt, iets voor je maakt of iets uitleent? Ook dat geeft plezier. Laat het weten aan Centen voor Talenten, een actie van Kerk in Actie Hoofddorp.
Met waar je zelf goed in bent, kun je de allerzwaksten in de wereld ondersteunen. Dat zijn de kinderen die om wat voor reden in de knel zitten.
Aanbod en Vragen staan hieronder en men kan hierop reageren. Graag zelfs! Het is de bedoeling dat diegene die ontvangt daarvoor betaald. De vergoeding wordt, na aftrek van de onkosten, vervolgens afgedragen aan het project ‘Kinderen in de Knel’.

Aanbod en vraag

Aanbod talenten
- Kruidkoek bakken, mag zelfs per 4 of 8 besteld (zonder ei en melk).
- Taarten of cupcakes bakken.
- Eventueel, samen met de vrager, een taart of cupcakes bakken voor een speciale gelegenheid.
- Toyota Corolla lenen.
- Iemand biedt zich aan om op een ochtend of middag mee te gaan naar……. waar je graag naar toe wil en dit zelf  minder gemakkelijk doet. Auto beschikbaar.
- Timmerklusjes in en om huis
- Reparaties aan een fiets
- Schoonmaakklusje (eenmalig)

Gevraagd
- Oppas voor af en toe 's avonds doordeweeks en/of weekend voor 2 kinderen (6 en 9 jaar). Bij voorkeur uit Toolenburg.
- Betonschilderwerk aan balkon
- Verzorgen van borrelgarnituur in september

Reageren op een van de aangeboden talenten of zelf een talent ter beschikking stellen? Of hulp nodig hebben? Dat kan bij:
Ans van der Schors 023 563 69 24, mail
Mieke Slomp 023 565 72 46, mail  

Meer informatie

  

 

 

© 2007 - 2017 pghoofddorp.nl