Praatpaal

Praatpaal wil een luisterend oor bieden aan kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar oud die wat extra aandacht nodig hebben. Er is een enthousiaste groep vrijwilligers voor dit werk getraind.


Lees meer


Lees meer >>

4U-dienst in De Ark

4U-diensten zijn diensten speciaal van en voor jongeren. Op zondag 19 november is er eentje in De Ark met als thema De zeven random acts of kindness. Met veel muziek van de 4U-band o.l.v. Andre Kastelein.
Aanvang 10.30 uur.

 

Lees meer >>

Kloosterweekend 2017

Een inspirerend en rustgevend weekend in een klooster. Wie wil dat nu niet? Van vrijdag 8 t/m zondag 10 december zijn 'oudere' jongeren van 16+ te gast in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. Wil je mee? Meld je dan snel aan.

Lees meer >>

Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.

© 2007 - 2017 pghoofddorp.nl