Lees meer >>

Wereldwinkel De Ark

Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten tegen een 'eerlijke' prijs in Wereldwinkel De Ark.


Lees meer >>

Taizéviering in De Ark

Op zondag 26 november om 19.00 uur is er een Taizéviering in De Ark. Deze viering is geïnspireerd op de wijze van vieren in het Franse Taizé, waar al ruim 70 jaar een protestantse communiteit is en waarheen elk jaar veel jongeren vanuit de hele wereld komen.

Lees meer >>

Schilderijen en gedichten gevraagd

‘Recht door zee’ staat de laatste week van januari centraal in de kerken. Vanouds is het dan Gebedsweek voor de eenheid. In De Ark kunnen amateur-kunstenaars dan meedoen aan een expositie en aan een gedichten- en bewegingsavond.

Lees meer >>

Volg De Ark ook op Facebook

Voor actuele informatie, foto's en aanmelding voor evenementen: ga naar de Facebookpagina van De Ark.

© 2007 - 2017 pghoofddorp.nl